Tevékenységeink

A Lengyel Építéstechnika Kft. a maga szegmensében több mint két évtizede a homlokzatépítési piac egyik meghatározó szereplője.

Fő tevékenységünk a szerelt homlokzatok építése!

Hogyan? Minden esetben komplett szolgáltatást kínálva, és igény esetén nyújtva Megrendelő partnereinknek.

Tervezés

A rendelkezésünkre bocsájtott dokumentációt szükség szerint tovább fejlesztjük. A Megrendelő egyéni igényeit a legmesszebb menőkig figyelembe véve azokat összhangba hozzuk a rájuk vonatkozó építési szabályokkal, valamint a vonatkozó szabványok előírásaival és ezeknek megfelelően optimalizáljuk a homlokzatot.
Az optimalizálás az összes előkészítési, építési és projektzárási feladatot magában foglalja, mint például tartószerkezet tervezés , statika, burkolat kiosztás, átadási dokumentáció stb.

Tartószerkezet

Leányvállalatunk, a Metalufix Kft. minősített tartószerkezeteit használjuk munkáink megvalósítása során. Mind acél, mind alumínium tartószerkezeti rendszerekkel rendelkezünk, és minden rendszerünk rendelkezik ÉME engedéllyel.

Megmunkálás

A beépítésre kerülő homlokzatburkolati anyagokat beépítésre előkészítjük, figyelembe véve az épület adottságait továbbá az anyag alkalmazási előírásait folyamatos minőség ellenőrzés mellett.

Kivitelezés

Kollégáink több, mint 30 év tapasztalatát, tudását használják munkáink megvalósítása során. Minden kollégánk mérnök végzettségű, és minden munkánkhoz biztosítunk építés, vagy projekt vezetőt, aki az előkészítéstől az átadáson át a garanciális időszak végéig gazdája az épületnek és kapcsolattartója Partnerünknek.

Anyagválasztás

Társaságunk vevői igény esetén közreműködik az anyag kiválasztásában, minta bemutatásban továbbá az anyag beszerzésében és logisztikájában.